Ürüne Puan Tanımlama

Ürüne Puan Tanımlama

Licrus sadakat uygulamasına üye olan kullanıcılar, montajını veya satışını yaptıklarını her bir ürün için puanlar kazanabilirler.
Farklı profiller ve farklı ürün modellerine sahip kullanıcılar için kazanılacak puanları kendiniz belirleyebilirsiniz. 
Mevcut puanları görüntülemek veya düzenlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
  1. Uygulama menüsünden Sadakat Sistemi > Ürün Puanları menüsünü seçin.
  2. Açılan ekranda, Ürün modellerine bağlı olarak tanımlanmış puanlar listelenecektir. 
  3. Yeni bir puan tanımlamak için ekranın sağ alt köşesindeki artı (+) butonuna tıklayın ve “Detaylar” ekranını açın.
  4. Ürün: Sadakat sisteminde, kullanıcılar seri numaralarına göre puan kazanabilirler. Bu durumda seri numarasının tanımlandığı ürün modeline göre bir puan tanımlamanız gerekir. Buradan ilgili ürünü seçebilirsiniz.
  5. Ek Garati Paketi: Sadakat sisteminde ek garantili satışlarda puan kazandırmak isterseniz ek garanti paketi seçebilirsiniz. 
 Ürün veya Ek Garanti paketini aynı anda seçmemelisiniz.
      6. Kullanıcı Türü: İşlem karşlığında puan kazanacak olan kullanıcı profilini buradan seçersiniz. Her kullanıcı sadece kendi profiline denk gelen puanı kazanabilir.
      7. Aktif mi?: Puan tanımı aktif olduğunda kullanıcılar tanımladığınız puanı kazanmaya başlarlar.
      8. Birim: Okutma karşılığı kazanılacak puanın birimini ifade eder. Puan, TL, Adet vb.
(bkz: Birim tanımlamak için Sistem Ayarlar>Birim Tanımları menüsünü kullanabilirsiniz.)
     9. Miktar:Okutma başına kullanıcının kazanacağı puan
   10. Başlangıç Tarihi: Ürün ve kullanıcı ikilisi için puanın kazanılabileceği ilk tarih. Kampanya başlangıç tarihi gibi düşünebilirsiniz. Bu tarihten önce belirtilen puan, barkod okutulduğunda kazanılamayacaktır. Boş bırakıldığı durumda puan her zaman kazanılabilir.
  11. Bitiş Tarihi: Ürün ve kullanıcı ikilisi için puanın kazanılabileceği son tarihi. Bu tarihten sonra belirtilen puan barkod okutulduğunda kazanılamayacaktır. Boş bırakıldığı durumda, puan her zaman kazanılabilir.
  12. Son Geçerlilik Tarihi: Kullanıcılar puanları kazanırken puanlar için bir son kullanım tarihi seçebilirsiniz. Bu sayede kullanıcıların kazandıkları puanları belirli bir tarihe kadar kullanmaları sağlarsınız.
 Belirteceğiniz son geçerlilik tarihinden sonra kullanıcı puanlarını kullanamayacaktır. Zorunlu bir alan değildir boş bırakılabilir. 
  13. Varsayılan Durum: Kullanıcı bu puanı kazandığında hesabında nasıl görüneceğini belirler. Varsayılan olarak bekliyor durumunda olması tavsiye edilir. Bu sayede yönetici hesabı puanları onaylanmadan kullanıcı puanlarını harcayamaz. 
Örneğin; Varsayılan Durum “Onaylandı” seçildiğinde kullanıcı olarak cihaz seri numarasını okutarak puanı kaydettiği an puan harcanabilecektir.
  14. Gerekli alanları doldurup Kaydet butonuna bastığınızda puan tanımlarınız kaydedilmiş olacaktır.
    • Related Articles

    • Kullanıcıya Puan Tanımlama

      Licrus sadakat uygulamasına üye olan kullanıcılar, montajını veya satışını yaptıklarını her bir ürün için puanlar kazanabilirler. Kullanıcılar kazandıkları puanlar ile sisteme kayıtlı Hediyeleri toplam puanına göre talep edebilirler. Kullanıcının ...
    • Nasıl Puan Kazanabilirim (mobil)

      Licrus mobil sadakat uygulamasına üye olan kullanıcılar, montajını veya satışını yaptıklarını her bir ürün için puanlar kazanabilirler. Kullanıcılar kazandıkları puanlar ile sisteme kayıtlı Hediyeleri toplam puanına göre talep edebilirler. ...
    • Toplu İşçilik Tanımlama

      Geniş ürün çeşitliliğine sahip müşterilerimiz için önemli konulardan biri de toplu işçilik tanımlamaktır. Bir işçiliği ürünlere tanımlamak için aşağıdaki adımları izleyiniz. Uygulama menüsünden Ürün Yönetimi >  Toplu İşçilik Tanımı menüsünü seçin. ...
    • Ürüne Toplu Olarak İşçilik/Yedek Parça Tanımlama ve Fiyatlandırma

      Licrusa tanımlanan ürünleriniz için yeni bir işçilik veya yedek parça tanımlayabilir ve fiyatlandırma yapabilirsiniz. işçilik veya parçaları toplu olarak yükleme ve fiyatlandırmak için aşağıdaki adımları izleyin. Uygulama menüsünden Ürün Yönetimi > ...
    • Seri Numara Tanımlama

      Licrus üzerinden ürüne  seri numara tanımlama işlemi yapılabilmektedir.  Ürüne seri numarası tanımlamanın önemli bir nedeni, ürün için garanti takibi sağlamaktır. Ürünün seri numarası tanımlamak için aşağıdaki adımları izleyin. Uygulama menüsünden ...